"Юнекс Банк" відкрив свою першу торговельну точку у Тернополі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Юнекс Банк" відкрив свою першу торговельну точку у Тернополі

Особисті фінанси
44
На початку листопада АТ «Юнекс Банк» відкрив свою першу торговельну точку у місті Тернополі. Відтепер жителі та гості міста мають змогу швидко та зручно оформити кредит готівкою до 50 тис. грн. без застави і поруки або кредитну картку «ХочуКа» з пільговим періодом до 55 днів.
Торговельна точка знаходиться за адресою: м. Тернопіль, ТЦ «Кристал», вул. Живова, 15Б, тел. (096) 445-05-18, графік роботи: пн-пт з 09:00 до 18:00.
Співробітник представництва надасть вичерпну інформацію щодо оформлення кредиту готівкою або кредитної картки, оформить заявку, підготує документи на видачу банківського продукту та проконсультує щодо способів та умов погашення.
Нагадуємо, що крім торговельної точки, у Тернополі за адресою: пр-т С. Бандери, 53 працює відділення «Юнекс Банк», яке надає повний спектр фінансових послуг для юридичних та фізичних осіб.
З адресами та контактами роздрібної мережі АТ «Юнекс Банк» можна ознайомитися на сайті банку. Запрошуємо відвідати представництва банку у вашому місті та оцінити високу якість обслуговування в АТ «Юнекс Банк»!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас