С. ТІГІПКО: «Ми впевнені в перспективності українського ринку для розвитку бізнесу» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

С. ТІГІПКО: «Ми впевнені в перспективності українського ринку для розвитку бізнесу»

Особисті фінанси
7
Група ТАС має наміри продовжувати активні інвестиції в фінансовий сектор, розвивати інноваційні технології та нарощувати кредитування корпоративного сектору. Про це Голова Правління ТАСКОМБАНКУ С. Тігіпко заявив на відкритті щорічного банківського форуму KRIEK (CIS BANKERS) Ukrainian Banking Forum.
«Керуючи бізнесом, дуже важливо мати власну стратегію його розвитку, — підкреслив С. Тігіпко. — Свою стратегію ми вибудовували в першу чергу на впевненості в тому, що в Україні дуже хороший та перспективний ринок для розвитку бізнесу. Саме тому Група ТАС, частиною якої є ТАСКОМБАНК, активно фінансує реальний сектор економіки, підтримуючи українських підприємців, покращуючи інвестиційний клімат та створюючи робочі місця».
С. Тігіпко зазначив, що Група ТАС планує продовжувати активні інвестиції в фінансовий сектор. Процес об’єднання ВіЕс Банку з ТАСКОМБАНКОМ практично завершено. Вже з 16 жовтня клієнти ВіЕс Банку будуть обслуговуватися в ТАСКОМБАНКУ й користуватися перевагами співпраці з компаніями Групи ТАС.
Говорячи про важливість використання інноваційних технологій для розвитку бізнесу, С. Тігіпко зупинився на успішних прикладах впровадження сучасних технологій у рамках компаній Групи ТАС. Зокрема, дуже успішним в цьому напрямку став Монобанк, створений на базі Універсал Банку. На сьогодні вже видано 500 тис. карт і планується, що до кінця 2018 року їх кількість зросте до 600 тис.
Успішно розвивається і новий онлайн-банк для бізнесу «ТАС24 Бізнес». Фінансова платформа, створена на базі ТАСКОМБАНКУ, досить швидко набирає популярності: вже за один день відкривається стільки рахунків, скільки відкривалося за місяць минулого року. За результатами останніх досліджень компанії SМЕ Banking, за функціональністю онлайн-систем для бізнесу «ТАС24 Бізнес» вже посів 1-е місце як мобільний додаток і 2-е місце в веб-версії.
Серед очікуваних новинок від ТАСКОМБАНКУ — онлайн-додаток для роздрібних клієнтів «TAS2U», в якому поєднано сервіси, що пропонують IT-компанії з класичним інтернет-банкінгом. Основною відмінністю додатка стала можливість додавати картки, емітовані будь-яким українським банком. Таким чином, додаток «TAS2U» вийшов за рамки звичного інтернет-банкінгу. За своєю суттю, це цифровий гаманець для всіх карток та онлайн-банкінг в одній кишені. Вже найближчим часом на ринок вийде третій реліз сервісу з основним пакетом послуг.
Також, група ТАС має намір розвивати онлайн-страхування та інші не менш цікаві проекти.
Одним із пріоритетів бізнес-стратегії ТАСКОМБАНКУ залишається кредитування корпоративного сектору. С. Тігіпко впевнений, що будувати й розвивати успішний бізнес в Україні можна і треба. За його словами, ТАСКОМБАНК завжди гнучко реагує на ринкові зміни й знаходить індивідуальні рішення для фінансування бізнесу. «Ми допомагаємо підприємцям подолати нинішні виклики, і нам це вдається», — підсумував С. Тігіпко.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас