Мріяти без меж! Альфа-Банк Україна підтримує проект "Здійсни мрію" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мріяти без меж! Альфа-Банк Україна підтримує проект "Здійсни мрію"

Особисті фінанси
61
Альфа-Банк Україна приєднався до масштабного благодійного проекту телеканалу «1+1» «Здійсни мрію», метою якого є допомога діткам, що борються за життя, у здійснені їхніх великих мрій.
Старту проекту передувало важливе дослідження «Про що мріють українські діти?», проведене Українською маркетинговою групою серед здорових діток та тих, що тривалий час знаходяться на лікуванні. Результати виявилися неочікуваними. На жаль, лише 10% маленьких пацієнтів мріють без меж, решта 90% мають дуже практичні мрії та бажання, здебільшого матеріального побутового характеру. Щодо групи здорових дітей, то доля затятих мрійників ще менша – всього 5%. Саме ці 5 та 10% дітей найчастіше хочуть розвиватися, вчитися, ставлять перед собою великі цілі та досягають їх! Без мрій немає розвитку! Навчити дітей мріяти – завдання для кожного з батьків та для всього суспільства загалом. Саме тому організатори, меценати та друзі проекту «Здійсни мрію» поставили собі за мету допомагати маленьким пацієнтам і разом з тим надихати всіх українських діток мріяти без меж!
Альфа-Банк Україна долучився до цієї місії, щоб разом з командою зіркових ведучих, співаків, артистів, ілюстраторів, волонтерів, психологів, добрих чарівників і чарівниць навчати дітей мріяти!
Пошук відповіді на питання, як увімкнути дитячу уяву, привів до творчості, а саме малювання, яким захоплюються як здорові дітки (40%), так і ті, що перебувають на тривалому лікуванні (51%).
Тож у проекті поєднали малювання і мрії та створили арт-марафон #МояДитячаМрія. Київ і сім міст України – Одеса, Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Краматорськ, Львів, Харків – склали маршрут марафону. У деяких з них для діток встановлюють величезну стіну для малювання. Організатори арт-марафону обов’язково відвідують навчальні заклади та лікарні, соціальні центри. У школах за підтримки спілки «Освіторія» організовують «Уроки мрій».
Загалом задача арт-марафону зібрати 100 000 малюнків дитячих мрій, які будуть перетворені на пікселі та стануть частиною дивовижного кольорового Променя. У новорічні свята він полетить у небо до зірок, щоб Всесвіт побачив кожну мрію.
Альфа-Банк Україна став меценатом туру та зустрічі у Львові 28 жовтня. Протягом дня велетенська стіна, встановлена на площі Ринок, наповнилася мріями маленьких львів’ян та гостей міста. У підсумку організатори нарахували 1128 малюнків і написів. Зараз в проекті кількість зібраних мрій наближається до 50 000 малюнків
Підтримували малечу феї проекту – телеведуча Лідія Таран, художниця Анна Ломакіна. А також особливий гість події – всесвітньовідомий мотиваційний спікер Нік Вуйчич, який закликав маленьких мрійників мріяти про велике.
Проект «Здійсни мрію» триває, протягом цього та наступного року ми організуємо ще багато спеціальних подій для дітей. Та вже сьогодні кожен охочий може стати чарівником проекту. Заходьте на сайт wish.1plus1.ua, знайомтесь з мрійниками та допомагайте у здійсненні їхніх мрій
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас