Вийшла новітня операційна система для гаджетів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вийшла новітня операційна система для гаджетів

Технології&Авто
2195
1 листопада 2018-го відбувся реліз нової мобільної операційної системи Sailfish 3. Вона є прямим конкурентом таких гігантів мобільного ринку, як Android та iOS. Sailfish 3 перебувала в розробці понад рік.
Нова ОС адаптована під безліч ARM-процесорів від компанії Qualcomm і MediaTek, а значить, працює на більшості мобільних пристроїв Apple.
Новітня мобільна операційна система відрізняється від своїх конкурентів Android та iOS дуже сильно, так як зібрала у собі всі доступні напрацювання та позбавлена багатьох проблем із безпекою, які є у Apple і Google.
Інтерфейс також сильно відрізняється від конкурентів сучасним підходом і почуттям стилю. Розробники Sailfish 3 підвищили швидкість роботи інтерфейсу, скоротили час запуску стороннього програмного забезпечення, впровадили шифрування всіх даних, додали підтримку жестів, у тому числі до клавіатури, інтегрували сумісність із зовнішніми накопичувачами і переробили камеру.
Операційна система Sailfish 3.0.0 доступна всім користувачам, починаючи від сьогодні, однак для встановлення необхідний розблокований завантажувач (Вootloader).
8 листопада розробники обіцяють представити версію X, яка буде призначена винятково для смартфонів Sony.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас