Україна з 2009 року друга в світі за темпами покращення бізнес-клімату - Кубів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна з 2009 року друга в світі за темпами покращення бізнес-клімату - Кубів

Казна та Політика
322
Україна з 2009 року залишається другою країною в світі за темпами покращення бізнес-клімату. Про це повідомив перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів у своєму блозі.
“Завдяки ефективній співпраці Президента, уряду та парламенту ми піднялись на 5 позицій у цьогорічному рейтингу та залишаємось другою країною в світі за темпами покращення бізнес-клімату з 2009 року”, – констатував урядовець.
За словами Кубіва, наразі триває новий цикл порівняння країн у легкості ведення бізнесу.
“Наразі вже триває новий цикл порівняння країн у легкості ведення бізнесу і до 30 квітня нам потрібно багато чого встигнути. Зокрема, вирішити проблему з підключенням до електромереж: спростити процедуру відведення земельних ділянок під лінії електропередачі та знизити вартість підключення до електромереж. В цьому році за цим компонентом Україна, на жаль, навіть погіршила свою позиції в рейтингу. Звісно, потрібно продовжувати працювати над ухваленням законопроекту щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні (№8124), який передбачає і скасування пайової участі (в цьому році збільшення пайової участі в інфраструктурі Києва з 2% до 4% потягнуло нас вниз)”, – зазначив урядовець.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас