Microsoft інтегрує блокчейн в сервіси Nasdaq — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft інтегрує блокчейн в сервіси Nasdaq

Фінтех і Картки
164
Американська корпорація програмного забезпечення Microsoft буде інтегрувати свою технологію Azure Blockchain в біржову фінансову структуру Nasdaq Inc.
Згідно з недавнім оголошенням, Microsoft буде інтегрувати свій сервіс Azure blockchain з технологією NFF, яка надає програмне забезпечення для торговельної інфраструктури і аутсорсингу операцій, а також реалізує технологію Nasdaq для спостереження за ринком.
В рамках співпраці сторони, як повідомляється, розроблять “здатність агностичного блокчейна”, яка дозволить працювати в декількох реєстрах одночасно. Новий продукт, як стверджується, полегшить узгодження угод між покупцем і продавцем, буде керувати постачанням, а також оптимізує процес оплати транзакцій.
Повідомляється, що інтеграція Azure Blockchain дозволить користувачам NFF розгорнути різні блокчейн-вузли через один загальний інтерфейс, на додаток до просування розвитку технології на біржі.
Том Фей, старший віце-президент з корпоративної архітектури в Nasdaq, сказав, що «партнерство з Microsoft усуває деякі складнощі інтеграції технології блокчейн в наявні інфраструктури».
“Наша NFF-інтеграція зі своїми блокчейн-службами забезпечує рівень абстракції, роблячи нашу пропозицію економічною, безпечною, масштабованою і, зрештою, допоможе нам продовжити вивчення більш широкого кола випадків використання блокчейна для клієнтських сервісів”, – додав він.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас