Укргазвидобування уклало контракт з сервісною компанією на $92 мільйони — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укргазвидобування уклало контракт з сервісною компанією на $92 мільйони

Фондовий ринок
425
АТ “Укргазвидобування” та компанія з надання сервісних послуг у нафтогазовій галузі ТОВ «Шлюмберже сервісез Україна» уклали угоду на послуги колтюбінгу.
Про це повідомила прес-служба НАК “Нафтогаз України”.
“У жовтні укладено угоду на послуги колтюбінгу, до яких входять високотехнологічні сервісні послуги з використанням колтюбінгових установок та інженерний супровід. Виконання цього контракту вартістю 92 млн дол. США заплановано на наступні три роки. Одна колтюбінгова установка вже доставлена в Україну і готова до використання на свердловинах Укргазвидобування”, – йдеться в повідомленні.
За допомогою високоефективних послуг з колтюбінгу та інших технологій від Шлюмберже Укргазвидобування розраховує підвищити власний технологічний рівень і збільшити видобуток вуглеводнів.
Нафтогаз і Укргазвидобування також підписали зі Шлюмберже меморандум про взаєморозуміння щодо поглиблення стратегічної співпраці в сферах буріння, гідророзриву пласта, гідравлічної інтенсифікації видобутку, розробки програмного забезпечення та 3D моделювання, а також постачання високотехнологічного обладнання та програмного забезпечення.
Цей меморандум є наступним етапом співпраці між УГВ і Шлюмберже після укладення між ними в березні 2018 року мультисервісного рамкового договору на наступні 3 роки.
Згідно з ним, вже законтрактовано 14 сервісних ліній, серед яких буріння, геологічні та геофізичні роботи, управління пластами.
До того ж за вищевказаним договором УГВ вже закупила високотехнологічні послуги бурових розчинів, цементажу, обслуговування бурових доліт, інженерної підтримки, похило-спрямованого буріння, кабельного каротажу та інтерпретації 3D сейсміки на суму понад 10 млн дол. США.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас