У Києві через помилку програмного забезпечення платіжки за жовтень прийдуть без субсидій, - КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві через помилку програмного забезпечення платіжки за жовтень прийдуть без субсидій, - КМДА

Казна та Політика
675
У Києві в платіжках за послуги ЖКГ, які отримають кияни в листопаді, не буде відображено розміру призначеної субсидії через некоректну роботу програмного забезпечення “Житлові субсидії”.
Про це передає прес-служба КМДА.
Як повідомляється, через некоректну роботу програмного забезпечення “Житлові субсидії” і у зв’язку з внесеними змінами до Порядку призначення житлової субсидії, в платіжках за послуги ЖКГ, які отримають кияни в листопаді, не буде відображено розміру призначеної субсидії.
У відомстві відзначають, що після усунення недоліку в квитанціях буде відображена сума субсидії за два місяці: жовтень і листопад.
Тобто громадянам, які за жовтень оплатять житлово-комунальні послуги в повному обсязі, буде проведено перерахунок з урахуванням суми субсидії.
“Якщо субсидія за жовтень склала 300 грн, а за листопад – 350 грн, то в наступній платіжці (за листопад) субсидія становитиме 350 грн. + 300 грн. = 650 грн. Якщо з тих чи інших причин громадянин не зміг оплатити комунальні послуги за жовтень в повному обсязі, через що виникла заборгованість, це ніяк не вплине на подальше призначення субсидії”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас