Витрати на комуналку компенсують всім, хто не встиг оформити субсидію, - Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Витрати на комуналку компенсують всім, хто не встиг оформити субсидію, - Кабмін

Казна та Політика
2074
Держава пообіцяла відшкодувати витрати на комунальні послуги тим сім’ям, які не встигли оформити субсидію до опалювального сезону.
Це гарантовано відповідною постановою Кабміну №848, повідомляє урядовий портал Тeplo.gov.ua.
Зазначається, що кошти відшкодують, навіть якщо сім’я подасть документи в листопаді або грудні, і незалежно від виду опалення (централізоване теплопостачання або індивідуальне газове, або електроопалення).
“У разі надходження заяви про призначення субсидії, наприклад, в грудні, безповоротна допомога уряду буде призначена з початку опалювального сезону”, – йдеться в повідомленні.
Громадянам нагадали, що для отримання субсидії необхідно заповнити тільки заяву та декларацію про доходи.
Ці документи можна самостійно подати в місцеві управління праці та соціальної політики, надіслати рекомендованим листом до органів соцзахисту населення за місцем проживання або відправити через інтернет.
“Протягом кількох тижнів з моменту отримання документів соціальна установа письмово повідомить про рішення з приводу надання допомоги та її розмір”, – йдеться в повідомленні.
Розмір своєї субсидії можна дізнатися також он-лайн.
“Якщо Вам безпідставно відмовляють, звертайтеся на урядову гарячу лінію 15-45. Звернення буде зафіксовано і відправлено відповідним структурам для оперативного реагування”, – підсумував урядовий портал.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас