Visa інтегрує блокчейн-технологію Hyperledger — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa інтегрує блокчейн-технологію Hyperledger

Фінтех і Картки
479
Visa інтегрує розробки Hyperledger Fabric перед комерційним запуском свого власного блокчейн-сервісу для корпоративних платежів у першому кварталі 2019 року.
Блокчейн-платформа Visa B2B Connect корпоративного платіжного гіганта дозволить здійснювати транскордонні платежі між підприємствами, використовуючи технології IBM та інфраструктуру Hyperledger Fabric з відкритим вихідним кодом.
Як повідомлялося майже два роки тому, Visa вперше анонсувала свою блокчейн-платформу, розроблену спільно з блокчейн-стартапом Industry Inc, як альтернативне рішення для глобального платіжного рішення SWIFT для здійснення великих платежів між компаніями через кордони.
Служба дозволяє використовувати інформацію про учасника транзакції, включаючи номери облікових записів і інші конфіденційні дані, і має унікальний ідентифікатор для прискорення транзакцій, що зазнають меншої кількості шахрайств. По суті, транскордонні корпоративні трансакції, що відправляються через B2B Connect, обробляються з банку походження безпосередньо отримувачем у банку-бенефіціарі.
Включення функціональності Hyperledger Fabric в основні операції Visa допоможе покращити і полегшити фінансові транзакції в масштабованій мережі, щоб забезпечити «безпроблемний транскордонний процес платежів з максимальною безпекою, довірою і прозорістю», — йдеться в прес-релізі Visa.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас