Logitech зафіксувала рекордні продажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Logitech зафіксувала рекордні продажі

Фондовий ринок
409
Швейцарський виробник комп’ютерної периферії Logitech International оприлюднив звіт про роботу в другому кварталі 2019 фінансового року. Виручка виявилася рекордною, що дозволило компанії і далі прогнозувати впевнений підйом річних продажів.
За звітний тримісячний період, кінець якого припав на 30 вересня 2018 року, продажі Logitech досягли найвищого значення для других кварталів – 691 млн доларів, що на 9% більше, ніж роком раніше. Без урахування коливань курсів валют оборот піднявся на 10%.
Чистий прибуток компанії зріс в річному вимірі з 56,4 до 64,2 млн доларів. Операційний прибуток також збільшився – з 58,9 до 65,1 млн доларів.
“Ми зареєстрували найвищі продажі в другому кварталі завдяки двозначному зростанню виручки в сегментах ігрових продуктів і відеорішень для спільної роботи, а також завдяки упевненому зростанню в наших ПК-периферійних категоріях, – говорить президент і генеральний директор Logitech Брекен Даррелл (Bracken Darrell). – Нові продукти компанії, випущені напередодні святкового сезону, вже добре купуються споживачами”.
Раніше Logitech провела ребрендинг. Компанія представила новий логотип і торгову марку Logi, які відображають оновлення бізнесу Logitech. Європейський вендор поступово дистанціюється від комп’ютерної периферії в бік аксесуарів для мобільних пристроїв, хоча миші і клавіатури для ПК, як і раніше приносять Logitech більшу частину виручки.
Продаж портативних акустичних систем зменшилися на 15%, до 77,1 млн доларів. На ринку відеорішень для спільної роботи доходи компанії зросли на 24%, до 57,2 млн доларів. Продажі виробів для “розумного будинку” склали 9,2 млн доларів, що на 50% менше, ніж роком раніше.
Реалізація веб-камер для комп’ютерів збільшилася на 3% в липні-вересні 2018 року щодо аналогічного періоду 2017-го, досягнувши 28,2 млн доларів.
Logitech підтвердила свій прогноз щодо зростання виручки на 9-11% за підсумками 2019 фінансового року, а також досягнення операційного прибутку в 325-335 млн доларів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас