Помічено інтенсивне зростання компаній МФО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Помічено інтенсивне зростання компаній МФО

Фондовий ринок
1244
Пройшли ті часи, коли банки пропонували кредити всім без винятку. Сьогоднішні тенденції кредитування є більш жорсткими по відношенню до позичальників. Щоб довести свою платоспроможність, клієнт зобов’язаний надати велику кількість підтверджуючої документації. Але незалежно від того, наскільки високим є ваш поточний дохід, якщо раніше у вас були труднощі з погашенням кредитів, банк не дасть вам ані копійки.
Помічено інтенсивне зростання компаній МФО
Чому люди звертаються до МФО частіше, ніж до банку?
Гарна кредитна історія відіграє важливу роль під час ухвалення рішення про видачу грошей. Але навіть якщо з фінансовим минулим все гаразд, немає жодної гарантії, що кошти будуть отримані. Відсутність офіційної роботи, недостатній дохід, судимість, заборгованість за комунальними нарахуваннями можуть стати причиною відмови. Позики студентам і пенсіонерам теж видаються вкрай рідко. Іншими словами, є категорії людей, які не мають можливості отримати невистачаючі грошові ресурси для подолання власних проблем.
Але будь-який ринок влаштований таким чином, що наявність попиту на певний продукт або послугу негайно народжує пропозицію. Ринок мікрокредитування – не виняток. Таким чином ніші, залишені банками, заповнюються мікрофінансовими організаціями, які видають гроші тим, хто їх потребує, причому терміново, без перевірок, з мінімальним відсотком відмови.
Діяльність подібних компаній досить успішна, їх ринок зростає на 150 % на рік. Що цілком зрозуміло, оскільки навіть той, хто має можливість взяти банківську позику, починає користуватися послугами МФО. Видаючи кредити через Інтернет, МФО мають цілий ряд переваг:
1. Не потрібно надавати довідки про доходи, шукати поручителів, достатньо лише паспорта та ІПН.
2. Мікрокредитні організації не так переймаються вашим фінансовим минулим.
3. Вам не доведеться відвідувати офіс компанії.
Основна перевага полягає у швидкості оформлення. Для людини найголовніше – швидко отримати кошти для вирішення поточних потреб, тут і криється основна прерогатива подібних об’єднань. Отримання банківської позики супроводжується збором усілякої документації, візитами у відділення, чергами і бесідами з менеджером. Цей процес може зайняти до декількох тижнів, і при цьому ніхто не може гарантувати, що ви отримаєте схвальну відповідь.
Де вигідно і безпечно отримати кредит на карту онлайн?
Кожен з нас хоч один раз перебував у ситуації, коли саме в даний момент необхідна певна сума грошей, при цьому потреби можуть бути найрізноманітнішими: наприклад, термінове медичне обслуговування або екстрений ремонт. У житті часто виникають непередбачувані обставини, і до них, на жаль, неможна підготуватися заздалегідь. І якщо раніше при виникненні подібних ситуацій доводилося турбувати своїх близьких і друзів, то тепер можна впоратися з подібними труднощами простіше – оформивши швидку позику онлайн.
Пошук мікрофінансової організації, яка б працювала на прийнятних умовах, не забере багато часу. Інтернет повний сайтів, які збирають дані про найнадійніші, популярні кредитні організації, і вибрати, повірте, є з чого: на одному ресурсі можуть розміщуватися дані про 45 компаній МФО, і всі ці компанії видають більш ніж 180 тисяч кредитів щомісяця. Тому не поспішайте, для початку радимо визначитися з необхідною сумою, переглянути рекомендації експертів, вибрати прийнятну ставку і варіанти погашення, які підходять саме вам. Після цього ви можете заповнити форму заявки, перейшовши за посиланням, онлайн кредит надійде на карту вже за 15 хвилин.
Банки, в силу дотримання певних процедур, не можуть похвалитися такою оперативною роботою, особливо якщо позичальникові необхідна незначна сума. МФО ж, навпаки, нададуть термінові гроші до зарплати, причому отримати їх можна, не виходячи з дому.
Звичайно, відсоток в мікрофінансової організації зазвичай трохи перевищує банківський, але це пояснюється тим, що банки, щоб не втратити свої гроші, перевіряють надану документацію досить ретельно. А ось мікрофінансові організації надають порівняно невеликі суми, тому і готові до деякого ризику. Термін договору ж, як правило, набагато коротший – він становить від декількох днів до декількох тижнів, в середньому близько місяця. Перевага: чим швидше повертаєте кошти, тим менше платите.
Високі відсотки лякають особливо обережних позичальників, тому мікрофінансові установи розробляють нові можливості кредитування через Інтернет. Багато хто пропонує новим клієнтам позики під 0,01%, різноманітні акції дозволяють кредитуватися дуже вигідно, наприклад, під 1,75%. Перш ніж вирішите взяти мікропозику, подивіться процентні ставки, ви будете приємно здивовані різними умовами надання коштів.
Крім того, співпраця з мікрофінансовими установами дає вам можливість взяти гроші в банку, оскільки вчасно повернена позика покращує кредитну історію. Отже, з переглянутою кредитною історією ви знову станете популярним клієнтом банку і зможете отримувати у ньому вже більші суми на тривалі терміни.
Alex Credit – це мікрофінансова організація, що надає своїм клієнтам допомогу у вирішенні нагальних проблем. На нашому сайті можна ознайомитися з умовами участі в програмі лояльності, рекламними акціями, системами знижок. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб зробити нашу співпрацю з вами вигідною і зручною.
Купони зі знижками зазвичай надаються постійним клієнтам, але часто ми даруємо їх і нещодавно зареєстрованим користувачам, і обов’язково – до дня народження кожного клієнта. Крім того, кожному клієнту ми даємо можливість брати участь в автоматизованій програмі лояльності, яка передбачає, що індивідуальні знижки будуть постійно збільшуватися.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас