В Україну продовжують прибувати американські локомотиви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну продовжують прибувати американські локомотиви

Казна та Політика
1421
Ще 7 локомотивів General Electric прибули в порт Чорноморськ. Сьогоднішній ранок почався з вивантаження тепловозів з судна. Вони, як і 8 попередніх, відправляться на Крюківський вагонобудівний завод для остаточного укомплектування.
Про це повідомляє прес-служба ПАТ “Укрзалізниця”.
“За контрактом перша партія тепловозів TE33A серії Evolution виробництва General Electric складається з 30 одиниць. Компанія поставила в цілому вже 15, інші, як і передбачає контракт, надійдуть у першому кварталі 2019 року. Залучаємо їх в перевезеннях на півдні країни — вони курсуватимуть на мелітопольському, миколаївському та маріупольському напрямках, на найбільш завантажених ділянках”, – заявив в. о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов.
Наразі йде процес сертифікації тепловозів. Після отримання сертифіката відповідності для прийому в експлуатацію орієнтовно в листопаді, локомотив GE здійснить пробіг 150 км залізничної мережі України. Потім локомотиви будуть задіяні в перевезеннях. Сертифікацію здійснює орган з сертифікації продукції вагонобудування ДП “Український науково-дослідний інститут вагонобудування”.
Євген Кравцов також відзначив екологічність нових тепловозів.
“Залізничний транспорт прагне бути “зеленим” видом. Оновлення тягового рухомого складу більш екологічними локомотивами GE забезпечить збільшення перевезень і зменшення викидів в атмосферу порівняно з наявними тепловозами”, – зазначив Євген Кравцов.

Довідка Finance.ua:

  • Пакет документів довгострокового партнерства з компанією General Electric для оновлення і модернізації парку тепловозів “Укрзалізниці” підписано ще 23 лютого 2018 року.
  • 11 вересня 2018 року в Україну прибув перший локомотив General Electric.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас