У Болгарії в готелі виявили фальшивомонетників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Болгарії в готелі виявили фальшивомонетників

Кримінал
446
Правоохоронні органи Болгарії виявили на території готельного комплексу «Кантилена» на Сонячному березі друкарню фальшивомонетників.
Про це поінформував заступник генерального прокурора Болгарії Іван Гешев.
«При проведенні спеціальної операції з боротьби з виготовленням і розповсюдженням фальшивої валюти в одному з підвальних приміщень готельного комплексу «Кантилена» була виявлена нелегальна друкарня з виготовлення фальшивої валюти. Це найбільша виявлена за останні 11 років, друкарня фальшивомонетників, а також найбільша вилучена в ході операції, сума в розмірі 11 мільйонів фальшивих євро», – зазначив Гешев.
За його словами, в ході проведення додаткових слідчих заходів у будинках підозрюваних у причетності до виготовлення валюти були виявлені ще 2 мільйони фальшивих доларів.
Чотирьох осіб, в тому числі і власника готельного комплексу, який був співучасником банди, затримано. Спостереження за фальшивомонетниками велося з січня 2018 року.
Комісар Управління внутрішніх справ міста Бургас додав, що двоє з основних членів банди були затримані в момент друкування фальшивих банкнот.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас