Samsung представила два бренди автомобільних пристроїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung представила два бренди автомобільних пристроїв

Технології&Авто
409
Компанія Samsung Electronics представила два нові бренди, які спеціалізуються на випуску рішень для автомобільної промисловості – Samsung Exynos Auto і Samsung ISOCELL Auto.
Про це повідомляють у компанії.
Під новими брендами будуть розроблятися і випускатися рішення на базі прикладних процесорів і технологій обробки зображень для використання в автомобілях.
Південнокорейський виробник стверджує, що процесори Exynos Auto повинні перейняти особливості, притаманні мобільним версіям Exynos, при цьому вони будуть відповідати вимогам автомобільної промисловості і зможуть працювати в більш жорстких умовах.
Ці процесори стануть основою нових інформаційно-розважальних систем, систем допомоги водієві (ADAS) і телематичних рішень.
Процесори, що випускаються під брендом Exynos Auto, розділені на три категорії: лінійка Exynos Auto V призначена для створення сучасних автомобільних інформаційно-розважальних систем (IVI), процесори Exynos Auto A – для передових систем допомоги водієві (ADAS); і процесори Exynos Auto T – для телематичних рішень.
Нова автомобільна лінійка датчиків зображення ISOCELL дозволяє наділити комп’ютерним зором і транспортні засоби.
Заявляється, що датчики ISOCELL на базі технології ізоляції пікселів (pixel isolation) дозволяють досягти більшої видимості дороги і навколишнього простору навіть в умовах низької освітленості, забезпечуючи можливості для більш точного виявлення об’єктів.
Це дозволяє автомобілю сприймати дорожні умови або потенційні ділянки небезпеки навіть при русі в тунелі або в інших умовах з високою контрастністю.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас