У США на аукціоні продадуть 660 конфіскованих Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США на аукціоні продадуть 660 конфіскованих Bitcoin

Фінтех і Картки
390
Федеральна служба виконання покарань і судових приставів США проведе аукціон, в ході якого буде продано 660 Bitcoin, раніше конфіскованих правоохоронними органами.
Поточна ринкова вартість монет, що виставляються на продаж, становить близько $4,3 млн.
Bitcoin, що виставляються на продаж, були вилучені в ході федеральних кримінальних, цивільних і адміністративних розслідувань.
Аукціон пройде 5 листопада. Для участі в ньому необхідно зареєструватися не пізніше 31 жовтня і внести депозит у розмірі $200 тис.
Торги будуть розбиті на дві частини і включають в себе продаж шести блоків по 100 BTC і ще одного блоку на 60 BTC. Учасники аукцина не зможуть переглядати чужі ставки або змінювати власні.
Відомство уточнило, що частина активів, що виставляються на аукціон, включає в себе Bitcoin, вилучені в ході недавніх розслідувань справ трейдерів Терези Тетлі і Томаса Маріо Костанцо.
Тереза Тетлі в липні була засуджена до року в’язниці за звинуваченням у торгівлі криптовалютою без необхідної ліцензії та відмиванні грошей, отриманих від незаконного обігу наркотиків.
Пристави не повідомляють, яка саме частина Bitcoin, вилучених у Тетлі і Костанцо, виставляється на аукціон, проте раніше було відомо, що у першої було вилучено 40 BTC, а у другого – 80 BTC.
Два попередні великі аукціони з продажу конфіскованих Bitcoin пройшли в США в січні і березні цього року. В першому випадку було продано 3 813 BTC, у другому – 2 170 BTC.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас