Укравтодор підпише з ЄІБ угоду про фінансування об'їзної дороги Тернополя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укравтодор підпише з ЄІБ угоду про фінансування об'їзної дороги Тернополя

Фондовий ринок
367
Угоду про фінансування Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) проекту будівництва першої черги Північної об’їзної м. Тернопіль буде підписано 17 грудня.
Про це під час робочої зустрічі домовилися голова Державного агентства автомобільних доріг України Славомир Новак і віце-президент ЄІБ Вазіль Худак, повідомляє Міністерство інфраструктури України.
“17 грудня цього року в м. Брюссель буде підписано Угоду про фінансування Європейським інвестиційним банком проекту будівництва Першої черги Північної об’їзної м. Тернопіль від траси М-12 на ділянці Тернопіль – Хмельницький до М-19 на ділянці Тернопіль – Дубно”, – йдеться в повідомленні.
На зустрічі також обговорили питання фінансування за рахунок кредитних коштів ЄІБ капітального ремонту дороги М-05 від Білої Церкви до Умані, будівництва Північної об’їзної Львова від траси М-06, М-10 і реконструкції до категорії швидкісне шосе з 4-ма смугами руху (по дві в кожному напрмку) дороги М-09 на ділянці Львів – Тернопіль.
За даними міністерства, керівництво ЄІБ високо оцінило виконання Укравтодором наявних проектів, які фінансуються за рахунок кредитів ЄІБ, зокрема, проведення тендеру на капітальний ремонт міжнародної дороги М-01 від Броварів до транспортного вузла Кіпті, і висловило готовність до подальшої співпраці.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас