Volkswagen готується по-новому продавати свої авто (схема) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen готується по-новому продавати свої авто (схема)

Технології&Авто
5857
З 2020 року Volkswagen в Європі продаватиме автомобілі не тільки через звичайних дилерів, а й через Інтернет. Для цього створять спеціальні віртуальні магазини brick-and-mortar. На цьому зроблять особливий акцент.
Volkswagen розуміє, що в епоху цифрових технологій потрібні нові підходи до продажів. Тому через два роки на Старому Континенті цей німецький автомобільний гігант зробить акцент на продажу онлайн. Європейським покупцям запропонують цілодобову підтримку (24 години на добу). Також буде реалізовано пряме спілкування з покупцями, минаючи дилерів.
Volkswagen готується по-новому продавати свої авто (схема)
Щось подібне планує реалізувати в стратегії продажів і американська компанія Tesla, про що було оголошено кілька місяців тому. Мабуть, боси Volkswagen оцінили перспективність такого підходу, і вирішили його застосувати.
Новий підхід до продажів концерну Volkswagen залежатиме від комунікаційних технологій його автомобілів. Тобто ці машини будуть «спілкуватися» одна з одною, з дорожньою інфраструктурою, обмінюючись інформацією.
До речі, якщо ви стали власником новенького авто – вибирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Вибрати картку для водіїв 🚘

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас