Xiaomi випустила розумну маску для сну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила розумну маску для сну

Технології&Авто
713
Компанія Xiaomi випустила гаджет для поліпшення якості сну Easy Air Brain Wave Sleeping Eye Mask.
Пристрій являє собою маску і сприяє більш швидкому зануренню в сон і кращому відпочинку організму. Для цього аксесуар використовує технології штучного інтелекту для аналізу мозкової активності власника.
Маска оснащена трьома електродами, розташованими в області очей, які служать для уловлювання мозкових хвиль. Отримані дані аналізуються алгоритмами штучного інтелекту в режимі реального часу для програвання підходящої музики.
Гучність мелодії поступово зменшується, коли людина засинає, розслабляючи тим самим мозок, а вранці так само плавно підвищується з урахуванням аналізу фаз сну, щоб не створювати стресу, як при використанні звичайного будильника. В результаті людина повинна почуватися сповненою сил і бадьорою.
Easy Air Brain Wave Sleeping Eye Mask виготовляється з композитного замінника лляної тканини, а лицьова сторона являє собою високоеластичну губку. Це сприяє підтримці нормальної вентиляції повітря і дозволяє використовувати маску в будь-яку пору року. Важить гаджет близько 50 грамів і блокує 99% світла. М’яку частину маски можна знімати і прати.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас