Huawei представила обчислювальну платформу для ШІ-завдань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei представила обчислювальну платформу для ШІ-завдань

Технології&Авто
207
Компанія Huawei анонсувала програмно-апаратну обчислювальну платформу для прискореної обробки робочих навантажень, пов’язаних зі штучним інтелектом (ШІ).
Платформа під назвою Huawei Atlas включає модулі, карти, панелі, периферійні станції та пристрої для створення інфраструктури на базі технології штучного інтелекту.
Зокрема, в розробку увійшли модуль прискорювача Atlas 200 AI розміром вдвічі менше кредитної картки, карта прискорювача Atlas 300 AI (призначена для дата-центрів і периферійних серверів), периферійна станція Atlas 500 AI розміром не більше ТВ-приставки і універсальна платформа Atlas 800 AI products.
Atlas 800 ai створює оптимізоване ШІ-середовище і встановлену базову бібліотеку програм. Пристрій включає програмне забезпечення для управління кластером і планування завдань, а також можливості контролю продуктивності на рівні системи.
«Використовуючи інфраструктурне рішення на базі технології штучного інтелекту, сумісне з будь-якими сценаріями і орієнтоване на роботу з кінцевими користувачами, периферією і хмарою, Huawei допомагає своїм клієнтам досягати комерційного успіху в епоху інтелектуальних технологій», — заявив віце-президент напрямку IT-рішень компанії Huawei Джой Хуан (Joy Huang), коментуючи запуск Atlas.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас