Mondelez повністю перейде на екологічну упаковку до 2025 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mondelez повністю перейде на екологічну упаковку до 2025 року

Фондовий ринок
227
Mondelez International Inc. оголосив про плани повністю перейти на переробну упаковку до 2025 року, йдеться в прес-релізі компанії.
При цьому вся паперова упаковка буде вироблятися екологічним способом вже до 2020 року, а обсяг використовуваних пакувальних матеріалів до цього часу планується зменшити на 65 тис. тонн на рік у порівнянні з 2013 роком.
Також до 2025 року Mondelez має намір розміщувати на кожній упаковці інформацію для споживачів про можливості її переробки.
“Споживачі звертають все більше уваги на упаковку, для них важливо те, який вплив чинять пластикові відходи на екологію, – заявив виконавчий віце-президент компанії з дослідження, розробки, якості та інновацій Роб Харгрув. – Разом з нашими бізнес-партнерами та за підтримки органів державної влади ми зможемо реалізувати комплексні рішення, які справлять позитивний вплив на навколишнє середовище”.
Mondelez International – один з найбільших світових виробників снеків і кондитерських виробів, який працює більш ніж в 160 країнах. У 2017 році виручка компанії склала $26 млрд. Їй належать такі бренди, як Oreo, Cadbury, Milka і Toblerone.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас