Audi і Huawei створять центр розробки самохідних автомобілів в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi і Huawei створять центр розробки самохідних автомобілів в Китаї

Фондовий ринок
137
Компанії Audi і Huawei оголосили про укладення угоди про співпрацю з метою створення систем автономного управління для автомобілів, що реалізуються в Китаї.
Партнерство буде зосереджено на розробці технології автоматизованого управління четвертого рівня (Level 4) згідно з класифікацією Спільноти автомобільних інженерів (SAE), що забезпечує повністю автономне керування автомобілем у спеціально відведених ділянках — на автобанах і шосе без однорівневих перехрещень проїзних частин.
Китайський уряд оголосив на початку цього року про плани пом’якшити вимоги до розміру частки участі іноземних компаній у спільних підприємствах, у результаті чого автомобільний ландшафт в країні почав змінюватися.
Однак по відношенню до самохідних технологій китайська влада продовжує зберігати жорсткий підхід, суворо контролюючи видачу дозволів, необхідних для тестування самохідних транспортних засобів, а також кількість ліцензій на створення цифрових карт доріг країни, вирішального фактора в розробці систем автономного управління.
Audi займається тестуванням самохідних технологій з Huawei в Китаї з вересня цього року. Наступного року компанія планує відкрити там центр розробки автономних транспортних засобів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас