Trina Solar поставила ДТЕК фотомодулі для СЕС під Нікополем — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Trina Solar поставила ДТЕК фотомодулі для СЕС під Нікополем

Фондовий ринок
526
Китайська Trina Solar Limited повідомила про поставку фотоелектричних модулів загальною потужністю 123 МВт для проекту сонячної електростанції, реалізованого найбільшим в Україні приватним енергетичним холдингом ДТЕК.
“Будівництво електростанції, підрядником якої виступає China Machinery Engineering Corporation (CMEC), планується завершити на початку 2019 року, а вже в березні об’єкт буде підключений до національної енергосистеми”, – йдеться в повідомленні китайської компанії.
Trina Solar уточнює, що проектна потужність станції, розташованої в околицях міста Нікополь в Дніпропетровській області, становить 246 МВт.
“Після закінчення будівельних і монтажних робіт цей об’єкт стане найбільшою в регіоні сонячною фермою, а також найбільшою виключно сонячною електростанцією в Європі”, – наголошується в релізі.
Згідно з ним, об’єкт буде здатний виробляти 280 млн кВт-год сонячної енергії на рік, що дозволить йому увійти в трійку провідних постачальників подібних енергоресурсів в Європі. СЕС зможе повністю задовольняти потреби 100 тис. домогосподарств України і дозволить скоротити викиди діоксиду вуглецю більш ніж на 300 тис. тонн на рік, додає постачальник панелей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас