У Рівному побудують нову об'їзну дорогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Рівному побудують нову об'їзну дорогу

Казна та Політика
632
Завершується підготовка проектної документації на будівництво Північної об’їзної дороги в Рівному. Нова магістраль забезпечить проїзд транзитного транспорту з ділянки дороги М-06 Київ – Рівне в напрямку траси Н-22 в об’їзд м. Рівне, а також з траси Н-25 в напрямку траси Н-22.
Про це повідомляє прес-служба «Укравтодору».
Протяжність Північної об’їзної дороги Рівного складе 14,2 км. В рамках реалізації проекту заплановано нове будівництво ділянки протяжністю 6 км, реконструкція – 4 км і поточний середній ремонт наявної дороги – 4,2 км. Дорога матиме 2 технічну категорію з 2 смугами руху. Проект фінансуватиметься з державного бюджету України в межах Дорожнього фонду.
Цього року вже введено в експлуатацію нову об’їзну дорогу м. Знам’янка (Кіровоградська область) і II чергу обходу м. Дунаївці (Хмельницька область).
На етапі реалізації в «Укравтодорі» перебувають проекти об’їзних доріг міста Тернополя (поточний ремонт дороги Р-41), об’їзна м. Рені (нове будівництво), Південно-Західна об’їзна м. Полтава (нове будівництво), об’їзна дорога м. Лубни (реконструкція з розширенням дороги з 2-х до 4-х смуг), об’їзна дорога, с. Красногорівка (нове будівництво), об’їзна дорога с. Покровська Багачка (нове будівництво), Північна об’їзна м. Житомир (реконструкція з розширення дороги з 2-х до 4-х смуг).
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас