Клієнти та співробітники UKRSIBBANK активно підтримують благодійну акцію «Срібна монетка» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти та співробітники UKRSIBBANK активно підтримують благодійну акцію «Срібна монетка»

Особисті фінанси
27
15 жовтня цього року Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром» святкуватиме ювілей — 15 років, дев’ять із яких UKRSIBBANK BNP Paribas Group сумісно з організацією реалізовує проект «Срібна монетка» у підтримку дітей з синдромом Дауна.
Більш ніж за тиждень дев’ята «Срібна монетка» дійде до фіналу, але на сьогодні нам вдалося зібрати понад 200 тисяч гривень, що будуть направлені на організацію інклюзивного середовища, що цінує розмаїття, унікальну роль кожної дитини, та водночас дозволяє усім дітям отримати якісний рівень розвитку та дивувати світ своїми талантами.
«Багато людей, особливо молодь, активно подорожують світом і бачать, що за кордоном діти і дорослі з синдромом Дауна — це частина соціуму. Наразі в Україні також з’явилося більше інформації і навіть можливостей для розвитку дітей з синдромом Дауна. ЗМІ досить регулярно показують історії успіху таких дітей і родин. У результаті, кількість родин, які виховують свою особливу дитину, в рази більша, ніж десять років тому. При цьому оточення таких особливих дітей і дорослих можуть спостерігати, як живуть такі родини. І це розвінчує міфи. — розповіла Олена Большаніна, директор ВБО «Даун Синдром». — Стає ясно, коли народжується особлива дитина, — це не горе і не кінець життя. Це особливі життєві обставини. Можна сказати, що в цьому сенсі наше суспільство «одужує».
Нагадаємо, до акції долучитися дуже просто — варто лише знайти спеціальні бокси у майже 300 відділеннях UKRSIBBANK, зробити внесок та отримати символічний подарунок — наліпку «Я ПІДТРИМУЮ!». Також кошти можна перерахувати на користь ВБО «Даун Синдром» 26004265663403, МФО 351005 АТ «УКРСИББАНК». Підтримати акцію можна й онлайн, в один клік, через офіційний сайт ВБО «Даун Синдром».
Скажіть собі і всьому світу: «Я підтримую»!
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас