В Індії в 2019 році побудують 23 станції метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії в 2019 році побудують 23 станції метро

Світ
242
Агентство розвитку міської агломерації Пуна уклало з консорціумом у складі компаній TRIL Urban Transport Private (входить в Tata group) і Siemens Project Ventures (підрозділ компанії Siemens Financial Services) контракт на будівництво лінії 3 міського метро.
Генеральним партнером консорціуму в реалізації цього проекту стане компанія Tata Projects. Будівництво має розпочатися в червні 2019 року і завершитися протягом 3 років. Надземна лінія з 23 станціями пройде через зростаючий парк IT-технологій, що забезпечує зайнятість для 400 тис. осіб.
У компанії Tata Sons (входить в Tata group) відзначають, що розвиток метро Пуни істотно змінить способи пересування людей в місті, а також буде сприяти економічному розвитку територій, що прилягають до нової лінії.
З моменту вступу в силу нової цільової програми розвитку міського рейкового транспорту в Індії це перший контракт на будівництво метро, укладений в рамках державно-приватного партнерства.
Цільова програма, схвалена кабінетом міністрів Індії в серпні 2017 року, рекомендує активніше використовувати інструмент державно-приватного партнерства як альтернативу державним джерелам.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас