У Держприкордонслужбі заявили про черговий провал "туристичного сезону" у Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Держприкордонслужбі заявили про черговий провал "туристичного сезону" у Криму

Казна та Політика
2559
Протягом туристичного сезону, з травня по вересень цього року, було зафіксовано перетин адміністративної межі з окупованим Кримом 1,4 млн разів, з яких 690 тис. разів перетинали українці в напрямку півострова, а звідти – 713 тис. разів, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-служби Державної прикордонної служби України.
За інформацією ДПСУ, у Криму окупанти намагаються вигідно показати черговий провальний сезон, говорячи про рекордні 6,1 млн туристів, з яких близько 1 млн українців. Проте аналіз результатів оперативно-службової діяльності Державної прикордонної служби України свідчить про відсутність тенденції до збільшення відвідування анексованого в 2014 році півострова Крим.
“Для порівняння, упродовж саме туристичного сезону з травня по вересень цього року на адмінмежі з окупованим Кримом зафіксовано 1,4 мільйона перетинів, з яких 690 тисяч разів громадянами України в напрямку півострова і 713 тисяч разів з Криму”, – розповіли у прес-службі.
Загалом, за даними ДПСУ, протягом 9 місяців 2018 року на адмінмежі з тимчасово окупованим півостровом прикордонним відомством зафіксовано 2 мільйони перетинів громадянами.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас