TSMC створила хмарний альянс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TSMC створила хмарний альянс

Фондовий ринок
182
Компанія Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC), найбільший у світі контрактний виробник напівпровідникової продукції, запустила хмарний альянс, в який увійшли міжнародні технологічні гіганти.
Зокрема, членами нового об’єднання хмарних обчислень під назвою OIP Cloud Alliance стали Amazon Web Services, Cadence Design Systems, Microsoft Azure і Synopsys. Ці та інші компанії почали співпрацю з TSMC для того, щоб використовувати в хмарній інфраструктурі можливості автоматичних сервісів для традиційного проектування мікросхем.
TSMC дуже рада не тільки застосовувати хмарні обчислення для реалізації ідей проектування в передових технологіях, але й спільно впроваджувати платформу відкритих інновацій у віртуальне середовище через спільну роботу з членами хмарного альянсу, знижуючи бар’єри для використання хмарних сервісів спільними клієнтами”, – заявив віце-президент з розробки технологій TSMC Кліфф Хоу (Cliff Hou).
Об’єднавши зусилля хмарних компаній і чіпмейкерів, можна буде підвищити продуктивність роботи клієнтів за рахунок гнучкості і потужності хмарних обчислень і традиційних можливостей сертифікації, які були перевірені на реальних прикладах.
В TSMC додають, що замовники зможуть безпечно проектувати чіпи в хмарі, використовуючи переваги такої платформи і гнучкості хмарних інфраструктур. Компанії Cadence і Synopsys будуть зберігати свої технології в хмарах Amazon Web Services і Microsoft Azure.
“Наша співпраця з TSMC допоможе почати розробку сучасних мікрочіпів, які будуть використовувати можливості хмарної платформи Azure”, – заявив генеральний менеджер підрозділу Azure Hardware Infrastructure Кушагра Вайд (Kushagra Vaid).
OIP Cloud Alliance став п’ятою організацією, яку створила TSMC в рамках розвитку платформи відкритих інновацій (Open Innovation Platform). Також були сформовані об’єднання EDA (electronic design automation) Alliance, IP (intellectual property) Alliance, Design Center Alliance і Value Chain Aggregator Alliance, зазначає видання The Focus Taiwan.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас