ОАЕ дозволить ICO в 2019 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОАЕ дозволить ICO в 2019 році

Фінтех і Картки
397
Об’єднані Арабські Емірати (ОАЕ) оголосили про плани введення нових правил, які дозволили б використовувати початкову пропозицію монет (ICO) в якості методу збору коштів для місцевих компаній.
Згідно з прогнозом Reuters, опублікованим у понеділок, плановані до введення в 2019 році правила дозволять фірмам залучати капітал за допомогою продажів криптовалюти в якості альтернативи традиційним методам залучення фінансування, таким як IPO.
Правління Emirates Securities & Commodities Authority затвердило розгляд ICO як продаж цінних паперів. Відповідно до нашого плану ми повинні ввести правила на місцях в першій половині 2019 року”, – говорить глава спостерігача з цінних паперів ОАЕ Обейд Саїф аль-Заабі
«Проект правил, що охоплюють ICO, вже розробляється регулятором спільно з іноземними радниками», – сказав Заабі, додавши, що регулятор також працює з фондовими ринками в Абу-Дабі і Дубаї для підготовки торговельних майданчиків для нових цифрових активів.
Reuters зазначає, що в останні роки коливання і низька ціна на нафту, а також слабкість ринку акцій знизили активність IPO в ОАЕ. Крім забезпечення правової основи для ICO, країна може також розробити новий закон для збільшення числа IPO, дозволивши власникам сімей продати до 100 відсотків фірм, що перебувають під їхнім контролем.
Коли нові правила для ICO наберуть чинності, ОАЕ стане однією з країн в світі, які впровадили нормативну базу для методу фінансування за допомогою блокчейну.
Мальта, наприклад, прийняла кілька законопроектів, щоб надати юридичну основу для ICO, криптовалюти і технології блокчейн на початку цього року в рамках свого плану стати «Блокчейн-островом».
Бермудські острови також сподіваються залучити більше підприємств на острів, надавши законодавство, яке дозволяло б проводити ICO в певних умовах.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас