Одна з найпопулярніших моделей Skoda стане гібридом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одна з найпопулярніших моделей Skoda стане гібридом

Фондовий ринок
4849
Компанія Skoda планує розробити і випустити на ринок в 2020 році «заряджений» гібрид Skoda Octavia RS. Таку заяву в своєму інтерв’ю зробив Крістіан Штрубе, глава Skoda з розробок.
Skoda Octavia є однією з найпопулярніших моделей в лінійці Skoda. Зараз автолюбителям пропонує третє покоління цієї моделі (якщо враховувати оригінальний автомобіль 1959 року, то четверте покоління).
Нова Skoda Octavia RS отримає гібридну силову установку. Причому вона буде потужнішою, ніж 2,0 л мотор з турбонаддувом, яким зараз оснащується RS (його потужність 242 к.с. і 370 Нм крутного моменту).
Через гібридну силову установку Octavia RS нового покоління важитиме більше, ніж модель поточного покоління. Однак, це може бути трохи компенсовано новою платформою MQB, яка передбачає використання легких сучасних матеріалів. Зараз RS 245 до 100 км/год розганяється за 6,6 секунди. Думаємо, що у гібридної версії цей показник буде кращим.
Ви власник новенького елітного авто, або не молодого, але вірного «залізного коня». Так чи інакше готові порадувати вас спеціальними картками для водіїв. Отримуйте додаткові знижки, кешбек і багато іншого.

Вибрати картку для водія можна прямо на Finance.ua. 🚙

За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас