"Бориспіль" потрапив до ТОП-15 пунктуальних регіональних аеропортів Європи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Бориспіль" потрапив до ТОП-15 пунктуальних регіональних аеропортів Європи

Фондовий ринок
795
Понад 80% рейсів з аеропорту були виконані вчасно, порахували аналітики американського інформаційно-статистичного ресурсу Flightstats.
За даними американського інформаційно-статистичного ресурсу Flightstats, “Бориспіль” посів 14-у сходинку в списку найбільш пунктуальних регіональних аеропортів Європи, у вересні досягнувши показника 82,55% рейсів, виконаних вчасно або із запізненням до 15 хвилин.
При цьому, за підрахунками ресурсу, в вересні середній час затримки рейсів з “Борисполя” склав 51 хвилину.
Перше місце в даній категорії було віддано аеропорту Стокгольм-Бромма з показником 94,27% виконаних за розкладом рейсів (середня затримка 30,6 хвилин), друге – Тенеріфе – 92,41% рейсів за розкладом (середня затримка 42,4 хвилини), третє – Ризі з показником пунктуальності 91,54% (середня затримка 34,1 хвилини).
Нагадаємо, минулого тижня будівельники розпочали монтаж естакади над трасою Київ – Харків, яка стане частиною шляху експресів з Києва до міжнародного аеропорту “Бориспіль”. Як повідомив в. о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов, до кінця жовтня планують завершити монтаж конструкцій естакади.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас