У Києві оголошено конкурс перевізників на 32 автобусні маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві оголошено конкурс перевізників на 32 автобусні маршрути

Казна та Політика
356
У Києві проведено конкурс між перевізниками на 32 існуючі автобусні маршрути. Про це повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації.
Влада міста має намір поліпшити якість перевезень пасажирів, оновити маршрутки. Тому брати участь в конкурсі можуть усі перевізники, якщо їх рухомий склад відповідає заявленій якості. Переможців визначатимуть в онлайн режимі.
У КМДА наголосили, що маршрутки повинні бути обладнані екологічно безпечними двигунами з нормами не нижче “Євро-5”. Крім того, всередині маршрутки має бути інформаційне табло, кондиціонери, система автоматичного відкриття дверей. Також не менше ніж 30% автобусів повинні бути пристосовані для перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями.
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що незабаром з київських тролейбусів, автобусів і трамваїв зникнуть кондуктори, а маршрутки різко підскочать у ціні. Виною тому – електронний квиток, який столична влада має намір запустити в Києві вже цієї осені. Документ передбачає, що всі пасажирські перевезення в столиці будуть здійснюватися тільки за допомогою електронного квитка.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас