Стало відомо, коли знесуть Шулявський шляхопровід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли знесуть Шулявський шляхопровід

Казна та Політика
793
В перші вихідні листопада 2018 року в Києві знесуть Шулявський шляхопровід.
Про це повідомив головний інженер КП “Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва” Олександр Здольник.
За словами Здольника, в рамках реконструкції шляхопроводу розробляється нова схема руху транспорту і встановлюються нові світлофори. Міст знесуть 3-4 листопада.
“Звичайно, в перші дні буде пекло на дорогах, але, сподіваємося, не довго. Зараз розставлятимуть дорожні знаки і нові світлофори для об’їзду транспортом будівельної зони. Переобладнали вже контактну мережу для тролейбусів. Машини поїдуть вулицями Нестерова, Цедика, Гарматною і Виборзькою” – сказав Здольник.
Також він додав, що найближчими днями почнуть зносити кіоски, які ще залишилися біля станції метро “Шулявська”. Будівельники зараз переносять і розширюють зливову каналізацію, водопровід, телефонні та електрокабелі.
“Все робиться з таким розрахунком, щоб на майбутнє був простір для будь-яких інших інженерно-транспортних рішень… Але зараз будуємо за затвердженим проектом розв’язки “неповний конюшиновий лист” зі знесенням ливарного цеху заводу “Більшовик”. Питання про знесення повністю відпрацьоване, документи на виході”, – сказав головний інженер.
Здольник уточнив, що в ході робіт проспект Перемоги не перекриватимуть для транспорту повністю, тільки частково обмежать рух по одній смузі.
Додамо, що реконструкція Шулявського шляхопроводу обійдеться в 830 мільйонів гривень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас