Citrix і Microsoft оголосили про технологічну співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citrix і Microsoft оголосили про технологічну співпрацю

Фондовий ринок
226
Американські виробники програмного забезпечення Citrix і Microsoft оголосили про новий етап співпраці, в рамках якого компанії представили спільні технологічні розробки і програми.
Першим спільним хмарним сервісом стане “Робочий стіл як послуга” (Desktop-as-a-Service, DaaS), інтегрований з Microsoft Windows Virtual Desktop. За допомогою цього рішення замовники зможуть придбати і швидко розгорнути робочий віртуальний стіл на базі платформи Azure. Також співпраця компаній передбачає інтеграцію технологій Citrix Networking і Citrix Analytics.
Для всіх клієнтів, які працюють на базі платформи Azure і використовують програмне забезпечення Office 365 або планують перемістити свої віртуальні робочі столи в хмарні середовища, Citrix Networking стане одним з небагатьох інтегрованих рішень, що забезпечують високу швидкість роботи, виняткову надійність і швидку окупність інвестицій, йдеться в прес-релізі.
Також Citrix оголосила про вбудовану підтримку приватних зон Azure DNS своїм рішенням Application Delivery Controller (ADC), що дозволяє оперативно вирішувати проблеми з іменами доменів замовників. Компанія стала одним з перших партнерів у рамках програми Microsoft GA of Azure DNS Private Zones.
На думку партнерів, перехід в хмарні середовища може бути складним завданням для деяких замовників – їм може знадобитися експертна підтримка при реалізації проектів міграції.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас