Ford починає реорганізацію штату, скоротить число співробітників по всьому світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford починає реорганізацію штату, скоротить число співробітників по всьому світу

Фондовий ринок
396
Американський автовиробник Ford Motor Co. інформував своїх співробітників про заплановану реорганізацію, яка призведе до скорочення числа робочих місць.
Ці заходи входять до ширшого плану головного виконавчого директора компанії Джима Хеккета щодо зниження витрат для збільшення прибутку і відновлення котирувань акцій, повідомляє Dow Jones.
Ford перебуває “на ранній стадії реорганізації штату по всьому світу”, йдеться в повідомленні компанії. При цьому не уточнюється, скільки осіб можуть торкнутися ці дії.
У другому за обсягом продажів автовиробнику США працює близько 70 тис. співробітників.
Рішення про скорочення штату має бути прийнято до другого кварталу 2019 року, заявив представник компанії.
Котирування акцій автовиробника з початку поточного року впали на 27%. За підсумками торгів в п’ятницю вони знизилися на 0,3%.
Ford Motor Company створена в 1903 році, вийшла на відкритий ринок в 1956 році. Її штаб-квартира розташована в Дірборні, штат Мічиган. У компанії 62 заводи по всьому світу, на яких працюють близько 203 тис. осіб. Крім легкових і вантажних автомобілів і автобусів під маркою Ford, які продаються по всьому світу, в портфель концерну входять бренди Lincoln (переважно Північна Америка і Близький Схід) і Troller (Бразилія).
Сім’я Форд володіє 1% акцій компанії, але при цьому її члени контролюють 40% прав голосу через спеціальні акції категорії В.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас