Україна постачатиме більше зерна в Китай — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна постачатиме більше зерна в Китай

Аграрний ринок
253
Україна збільшить поставки зернових в Китай. Відповідної домовленості було досягнуто між Державною продовольчо-зерновою корпорацією України та Державною індустріальною корпорацією Китаю, повідомляє прес-служба ДПЗКУ.
За словами в.о. голови правління ДПЗКУ Ірини Марченко, сторони обговорили розвиток торговельних відносин між двома компаніями і домовилися про збільшення обсягів поставок і асортиментних позицій зернових культур і продуктів їх переробки на адресу китайського партнера.
При цьому китайська сторона зазначила, що задоволена позитивною динамікою розвитку співпраці з ДПЗКУ протягом останнього часу і налаштована на подальшу взаємовигідну співпрацю.
За результатами зустрічі сторони також обговорили питання подальшого робочого візиту керівництва ДПЗКУ в Китайську Народну Республіку в листопаді цього року, в рамках якої планується проведення низки зустрічей з представниками китайської держкорпорації і підписання меморандуму про розширення співпраці в сфері зернопереробної галузі та реалізації нових спільних проектів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас