Мільйонна вантажівка Volvo отримала незвичайну комплектацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільйонна вантажівка Volvo отримала незвичайну комплектацію

Технології&Авто
2338
Цього року флагманська вантажівка Volvo FH від компанії Volvo Trucks відзначає свій 25-річний ювілей. Ця модель стала однією з найуспішніших моделей вантажних автомобілів у транспортній галузі за всю історію. І ось зараз вона подолала новий рубіж у своїй історії. 19 вересня президент Volvo Trucks Клаес Нільсон урочисто передав мільйонну вантажівку Crimson Pearl Volvo FH 25 Year Special Edition щасливому покупцеві на виставці IAA в Ганновері, Німеччина.
«Ми користуємося вантажними автомобілями Volvo з 1976 року і не можемо не відзначити постійний розвиток моделі Volvo FH. Ми з самого початку розуміли, що вибрали бренд, який дивиться тільки в майбутнє. На наш вибір вплинула не тільки рентабельність вантажівки Volvo FH з її високоефективною коробкою передач і потужним двигуном, нас також вразили комфорт для водія і системи безпеки. Все це є видатним досягненням інженерів, які над нею працювали», – говорить Марк Рейнхард, власник і CEO компанії Gesuko, що займається рефрижераторними перевезеннями, центральний офіс якої розташований в м. Бад-Херсфельд в 200 км від Ганновера.
Автотранспортний парк компанії Gesuko повністю складається з вантажних автомобілів Volvo, і зараз компанія з радістю приймає це нове поповнення. Вантажівка Crimson Pearl Volvo FH 25 Year Special Edition має надвисоку спальну кабіну, оснащена системою попередження лобового зіткнення і системою динамічного управління Volvo.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас