Мей заявила про припинення жорсткої економії у Великій Британії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мей заявила про припинення жорсткої економії у Великій Британії

Світ
370
Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей оголосила про припинення програми жорсткої економії через десять років після фінансової кризи в країні.
У своєму виступі на конференції Консервативної партії в Бірмінгемі Мей попередила, що “повернення до неконтрольованих позик минулого” і “скасування всіх успіхів останніх восьми років” бути не повинно.
“Через десять років після фінансової кризи люди повинні знати, що жорстка економія, до якої вона призвела, закінчилася, і їх важка робота окупилася… Британцям потрібно знати, що кінець вже в полі зору. І наше їм послання має бути таким: ми зрозуміли”, – зазначила Мей.
При цьому прем’єр Великої Британії також закликала до єдності Консервативної партії, попередивши, що якщо депутати не зможуть підтримати її план виходу з Європейського Союзу, вони ризикують залишитися взагалі без Brexit”.
“Якщо ми всі підемо по різних напрямках у пошуках власних бачень ідеального Brexit, ми ризикуємо опинитися без Brexit”, – сказала вона.
Британський прем’єр-міністр також сказала, що після Brexit уряд буде нарощувати інвестиції у сфері громадських послуг, продовжуючи скорочувати борг.
Оголошення Мей розглядається як серйозний зсув у підході консерваторів після восьми років скорочення витрат і підвищення податків. Це дає надію на значне збільшення державних витрат протягом наступного року, а також можливі скорочення податків.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас