ЄК продовжила мита на труби з РФ і України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄК продовжила мита на труби з РФ і України

Казна та Політика
208
Європейська комісія продовжила дію антидемпінгових мит на ввезення в регіон безшовних труб діаметром не більше 406,4 мм з Росії на рівні 35,8%.
Про це повідомляє “Інтерфакс” з посиланням на документи ЄК.
При цьому антидемпінгові мита на поставку в ЄС труб із заводів групи ЧТПЗ (Челябінський трубопрокатний завод і Первоуральський новотрубний завод) становлять 24,1%, для заводів “Трубної металургійної компанії” – 28,7%.
Крім того, Єврокомісія продовжила дію антидемпінгових мит на ввезення безшовної труби з України в розмірі 25,7%. При цьому для Дніпропетровського трубного заводу мито становить 12,3%, для заводів групи “Інтерпайп” – 13,8%.
Проведене ЄК розслідування (стосується періоду з липня 2016 по червень 2017 року) доводить привабливість європейського ринку для російських виробників сталевих труб. Так, щорічний попит в країнах Євросоюзу на сталеві труби становив в період проведення розслідування 1,3 млн тонн (1,5 млн тонн в 2014 році), що є одним з найважливіших показників споживання в світі.
Після введення додаткових загороджувальних мит на сталеву продукцію з боку США європейський ринок став ще більш привабливим для російських компаній, а вартість російських труб, які постачають в Європу, нижча від ціни європейських виробників.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас