Monobank vs Приватбанк: де кредитка ліпша? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Monobank vs Приватбанк: де кредитка ліпша?

Фінтех і Картки
14352
Finance.ua вирішив порівняти дві кредитні картки, які, на наш погляд, є сьогодні головними конкурентами.
Перша – картка “Універсальна” від ПриватБанку. Це “ветеран” ринку, випущений мільйонними “тиражами”. Картку «Універсальна» можна замовити прямо в фінансовому супермаркеті Finance.ua.
Друга картка від Monobank – навпаки, новачок. Але менше ніж за рік у неї з’явилася своя армія власників, яка повсякчас поповнюється. Її також можна оформити за допомогою Finance.ua.
Отже, журналісти порівняли обидва пластики за 11 ключовими споживчими властивостями. Виходячи з результатів аналізу, вдалося з’ясувати, що обидві картки є надійним і зручним платіжним засобом. Здатні забезпечити держателям швидкий доступ як до власних, так і до кредитних грошей. Але вони відрізняються своєю «філософією».
Картка Monobank більше орієнтована на молодь і активних людей. Картка від початку «заточена» під використання передових технологій. Наприклад, у картки monobank за замовчуванням вбудований модуль, який дозволяє здійснювати безконтактні платежі з використанням технологій PayPass/PayWave, NFC, ApplePay і GooglePay.
Що до «Універсальної» від Приватбанку, то вона повністю відповідає своїй назві, будучи універсальною кредиткою для всіх верств населення.
Тим же, хто хоче отримувати дохід, розплачуючись кредитною карткою, однозначно варто обрати картку Monobank. Її кешбек однозначно вигідніший від бонусів за програмою «Бонус плюс» від «Привату».
Також картка monobank виграє у «Універсальної» за основними тарифами: відсоток на залишок власних коштів, плата за їх зняття, переказ на рахунок юридичних осіб та плата за користування кредитними грошима.
Детально про можливості обох карток читайте в спеціальному матеріалі – Битва кредиток: Monobank vs Приватбанк.
Ви завжди можете оформити як кредитну картку «Універсальна», так і кредитну картку Monobank в фінансовому супермаркеті Finance.ua.

Хочу особисто порівняти і вибрати собі картку 🤔

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас