Рева повідомив, коли зростання зарплат в Україні допоможе вийти на рівень польських — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рева повідомив, коли зростання зарплат в Україні допоможе вийти на рівень польських

Казна та Політика
2548
Міністр соціальної політики України Андрій Рева вважає, що політика заохочення зростання зарплат в Україні приведе до зростання середньої зарплати до рівня 19 тис. грн в чотирирічній перспективі.
“Сьогодні в Польщі наші заробітчани отримують в середньому 19,2 тис. грн… Якщо ми будемо забезпечувати в середині держави політику заохочення зростання зарплат, то ми реально через 3-4 роки зможемо вийти на той рівень зарплат, який озвучив”, – сказав А.Рева в ефірі ток-шоу “Свобода слова” в понеділок.
Він також нагадав, що в грудні очікується зростання середньої зарплати в Україні до рівня 10 тис. грн.
“Політика стримування зарплат, яка проводилася більше 20 років в нашій країні, призвела до того, що Україна серед країн Європи перебуває майже на останньому місці за розміром зарплати”, – розповів А.Рева.
За його словами, не варто очікувати зростання зарплат у Польщі найближчим часом.
“На сьогодні кількість вакансій для українських заробітчан у Польщі знижується. І говорити про те, що в найближчій перспективі серйозне зростання зарплат, за результатами переговорів зі своєю польською колегою, я б не став”, – розповів міністр.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Вибрати найкращий кредит для себе

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас