Швейцарці стали співвласниками українського банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швейцарці стали співвласниками українського банку

Фондовий ринок
2009
Швейцарська компанія responAbility Participations AG оформила придбання пакету акцій банку «Львів» в розмірі понад 40%. Контрольний пакет акцій залишається у власності чинного ісландського інвестора Маргеіра Петурссона.
Про це повідомляє прес-служба банку «Львів».
«Наш новий інвестор досить відомий в Європі та світі, – розповідає Ашот Абраамян, голова правління банку «Львів», – так перед нами відкриваються двері для прямого залучення фінансових ресурсів та вигідного кредитування за різними напрямками, серед яких і енергозбереження».
Наступним етапом – responAbility придбає акції нової емісії, в результаті якої стане мажоритарним власником банку «Львів» з часткою в розмірі 51%.
«Наша стратегія – довгострокові вклади в зростаючі ринки через фінансові установи, – заявив Скотт Річардс, провідний фахівець з інвестування в акціонерний капітал фінансових установ responsAbility Participation AG. – Інвестуючи в банк «Львів», ми прагнемо розвивати малий і середній бізнес і аграрний напрямок. Ми бачимо великий потенціал і віримо в Західну Україну».
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас