Кличко розповів, коли відремонтують Хрещатик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, коли відремонтують Хрещатик

Казна та Політика
730
Наступного літа кияни та гості столиці побачать оновлений Хрещатик.
Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі “Українського радіо”, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.
“Справді, Хрещатик сьогодні знаходиться у “втомленому” стані. Але, ми з вами зустрінемося на ньому влітку наступного року, і ви поділитеся своїми враженнями від оновленої центральної вулиці столиці. Справді, проблем зі станом столичних вулиць дуже багато. Ми поки не ремонтували Хрещатик, бо ремонтували основні магістралі міста”, – зауважив мер столиці.
Кличко підкреслив, що нині в столиці триває масштабний ремонт доріг. Він зазначив, що під час робіт повністю замінюють всі комунікації та систему освітлення, тротуари та огородження на вулицях, де здійснюють капремонти.
“Подивіться на вулицю Леонтовича. Це стандарт, до якого ми будемо підтягувати всі вулиці. Коли сміттєві баки прибрані під землю, укладений новий асфальт, встановлене сучасне освітлення, гарні газони висаджені. Вулиця має зовсім інший вигляд”, – підкреслив мер столиці.
Кличко нагадав, що за попередніх два роки в Києві капітально відремонтували понад 500 кілометрів доріг та проїздів. І як мінімум 300 кілометрів заплановано оновити цього року. Всього ж у Києві близько 1667 км доріг.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас