Xiaomi випустила свій новий кнопковий телефон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила свій новий кнопковий телефон

Фондовий ринок
18331
На початку минулого місяця компанія Xiaomi почала збирати гроші на свій перший кнопковий телефон Qin AI Phone.
За час зборів у проекті взяло участь понад 60 тисяч осіб. Тепер телефон вийшов у відкритий продаж в онлайн-магазині JD.com.
Якщо для спонсорів телефон коштував 29 доларів, то на JD.com він оцінюється в 54 долари. Він доступний у червоному та жовтому корпусах.
Телефон отримав IPS-екран діагоналлю 2,8 дюйма з роздільною здатністю 320 х 240 пікселів і захисним склом Corning Gorilla Glass.
Одна з головних особливостей новинки — система штучного інтелекту Xiaomi для голосового управління. За її допомогою можна перевіряти погоду, замовляти відтворення музики або включення радіо, а також здійснювати дзвінки.
Система сумісна з мовами 17 країн і підтримує переклад в реальному часі з китайської цими мовами.
Телефон може використовуватися як пульт дистанційного керування для телевізора і побутової техніки завдяки ІЧ-порту. Він підтримує 4G і Wi-Fi, роботу з двома SIM-картками.
Вбудовану пам’ять можна розширити картками об’ємом до 32 ГБ. Акумулятор ємністю 1480 мА•год має забезпечити 7 годин автономної роботи в режимі розмови або 15 днів в режимі очікування. Телефон оснащений роз’ємом USB Type-C.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо найкращі варіанти.

Порівняти і замовити кредит на телефон 📱

За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас