Італія вводить базовий дохід і знижує пенсійний вік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італія вводить базовий дохід і знижує пенсійний вік

Світ
25879
У бюджеті Італії на 2019 рік міститиметься базовий дохід для бідних і знижений пенсійний вік. Про це сказав міністр економіки країни Джованні Тріа, повідомляє Deutsche Welle у четвер, 27 вересня.
Ці заходи просували представники Руху 5 зірок, що входить у правлячу коаліцію разом з правою партією Ліга Півночі. Рух загрожувалв не голосувати за бюджет, якщо його вимоги не будуть виконані.
Проект бюджету повинен бути представлений вже сьогодні. Міністр економіки зазначив, що існує потреба в такій політиці, яка дозволить вирішити проблеми ринку і уникнути зіткнення з ЄС.
“Ми працюємо над політикою, яка показує кожному, що вони повинні довіряти Італії не тільки в наших державних фінансах, але і в нашому економічному зростанні”, – заявив Тріа.
Під час передвиборчої кампанії Рух 5 зірок обіцяв для бідних італійців щомісячний дохід до 780 євро, тоді як Ліга Півночі мала намір ввести єдиний податок.
Тріа розповів, що схема базового доходу “допоможе керувати соціальними наслідками процесу трансформації виробництва”, додавши, що надання людям можливості піти на пенсію раніше дасть компаніям молоду, більш кваліфіковану робочу силу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас