Які авто восени купуватимуть українці? (Інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Які авто восени купуватимуть українці? (Інфографіка)

Особисті фінанси
1297
Серед авто з пробігом українці дивляться на Audi A6, а телефонують продавцям Daewoo Lanos. При виборі авто з салону найчастіше цікавляться Kia Sorento і Volkswagen Polo.
Такі дані дослідження AUTO.RIA за серпень.
Саме в цей період українці придивляються до своїх майбутніх покупок. Найпопулярніші в серпні марки/моделі, ймовірно, і будуть найкраще продаватися у вересні і, в підсумку, всю осінь.
Так, серед авто з пробігом українці шукають Toyota Camry і Daewoo Lanos, а найчастіше – Audi A6. Однак, коли справа доходить до дзвінків, представник німецького автопрому пропускає вперед Renault Megane. Очевидно, далеко не кожен, хто цікавиться Audi A6, готовий стати реальним покупцем.
Kia Sorento і Volkswagen Polo змінюють один одного на лідируючих позиціях в рейтингах пошуків і переглядів серед нових авто. Решта ж марки/моделі представлені лише в одному з топів. Варто відзначити стабільний інтерес протягом усього літа до відразу двох представників Ravon – R2 і R4.
Якщо вивчати пошукові запити з різних регіонів України, то серед авто з пробігом в 17 з 25 областей найчастіше шукають старого-доброго знайомого Daewoo Lanos. Серед нових авто ситуація не така однозначна. Kia Sorento і Renault Duster підкорили відповідно 5 і 6 регіонів. А найбажанішою виявилася Skoda Octavia A7 – її шукали в 7 областях, включаючи найбільший ринок столичного регіону.
Незважаючи на переконливі позиції Daewoo Lanos в регіонах, в цілому в Україні частіше шукали, все ж, Audi A6. Гордість німецького автопрому, в свою чергу, перше місце в пошуку отримала тільки в трьох регіонах Західної України.
Які авто восени купуватимуть українці? (Інфографіка)
Якщо ви шукайте надійне б/у авто, оскільки не любите переплачувати – вибирайте спеціальні кредитні картки для автомобілістів прямо у нас на порталі. Картки для водіїв дозволяють отримувати кешбек і додаткові знижки на АЗС.

Порівняти картки 💳

За матеріалами:
auto.ria.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас