"Укртелеком" припинить надання послуги проводового радіомовлення в одному з міст — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" припинить надання послуги проводового радіомовлення в одному з міст

Фондовий ринок
1715
“Укртелеком” припинить надання послуги із забезпечення проводового радіомовлення в Одесі з 1 січня 2019 року, повідомляється на сайті компанії.
“За чотири роки 80% абонентів проводового радіо в Одесі відмовилися від цієї послуги. З огляду на цю тенденцію, “Укртелеком” прийняв рішення про припинення надання послуги проводового мовлення в місті з 1 січня 2019 року”, – йдеться в ньому.
За даними компанії, в Одесі станом на 2018 рік всього 2 тис. (0,2%) городян користуються цією послугою.
“Через невелику кількість абонентів проводового радіо і подорожчання матеріальних ресурсів, використовуваних для підтримки мережі в працездатному стані, надання послуги є збитковим”, – стверджують в “Укртелекомі”.
Канал УР-1, який транслюється через проводове мовлення в Одесі, також доступний в ефірному мовленні на всій території міста. Для соціально незахищених осіб, осіб з особливими потребами “Укртелеком” також передбачив можливість отримання від компанії ефірного радіоприймача.
За статистикою оператора, кількість абонентів проводового радіо в Україні за останні п’ять років скоротилася більш ніж втричі – з 1,7 млн ​​до 600 тис. Останнім часом від послуги проводового мовлення в цілому по країні відмовляється понад 100 тис. користувачів щорічно.
Як повідомлялося, “Укртелеком” з 1 травня 2018 року підвищив абонентську плату за проводове радіо на 30% – до 27 грн/місяць для абонентів-фізосіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас