Депутати хочуть заборонити введення в експлуатацію житла без соціальної інфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутати хочуть заборонити введення в експлуатацію житла без соціальної інфраструктури

Нерухомість
1181
Група народних депутатів зареєструвала законопроект №9118 про заборону введення в експлуатацію житлових об’єктів без дитячих садків, шкіл та поліклінік.
“Проект закону виключає прийняття в експлуатацію (житлових – ІФ) об’єктів, якщо попередньо не прийняті в експлуатацію об’єкти громадського обслуговування населення соціальної сфери (установи дошкільної освіти, установи загальної середньої освіти, установи охорони здоров’я), які входять до складу затвердженої проектної документації”, – вказано в пояснювальній записці до законопроекту.
Згідно з проектом закону, техніко-економічні показники необхідної соцінфраструктури увійдуть до переліку вихідних даних для будівництва. Введення житла стане можливим після прийняття в експлуатацію соцоб’єктів або одночасно з ними.
За даними на сайті Верховної Ради, законопроект зареєстровано 21 вересня 2018 року. Його авторами виступили народні депутати Ірина Суслова (БПП), Тетяна Ричкова (БПП), Олена Бабак (“Самопоміч”), Ольга Червакова (БПП), Ірина Луценко (БПП) та інші.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас