З Києва до Лисичанська запускають нічний експрес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Києва до Лисичанська запускають нічний експрес

Фондовий ринок
695
З Києва до Лисичанська на Луганщині ходитиме нічний експрес. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив в.о. голови правління ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов.
За його словами, перший рейс вирушить вже цієї неділі, 30 вересня. “Цей напрямок одне з найпопулярніших. Квитки на потяг №20/19 Київ – Лисичанськ можна придбати вже зараз”, – написав Кравцов. Він уточнив, що вагони в потязі купейні та категорії “люкс”.
Зупинки відбуватимуться в Полтаві, Харкові, Куп’янську, Сватовому, Кремінному і Рубіжному. З Києва експрес виїде о 21:48, в Лисичанську буде о 10:21. Всього в дорозі поїзд буде 12 годин 33 хвилини.
Нагадаємо, раніше стало відомо, що з київського вокзалу до “Борисполя” запустять 5 рейкових автобусів. За його словами, днями привели в порядок 5 автобусів виробництва фірми Pesa Bydgoszcz SA. Автобуси залишилося тільки пофарбувати і облаштувати інтер’єр салону. “Ремонт робили, як і водиться, своїми силами, в локомотивному депо “Гречани”. У кожному рейковому автобусі планується розмістити до 90 сидінь”, – підкреслив Кравцов.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас