Лише день до Першого українського валютного форуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лише день до Першого українського валютного форуму

Валюта
382
Національний банк 17 вересня оприлюднив проект структури майбутнього валютного регулювання, яке набере чинності одночасно з введенням в дію Закону України «Про валюту і валютні операції» 7 лютого 2019 року.
База складатиметься з 7-ми нових ключових нормативних актів. Ексклюзивно на Першому українському валютному форумі обговорюємо проект цих документів, подальші кроки з реалізації Закону «Про валюту і валютні операції» з одними з авторів Закону: керівником проектів та програм департаменту відкритих ринків Емалом Бахтарі, українським економістом, політиком, народним депутатом України Михайлом Довбенком. Крім того, в дискусії візьмуть участь: представники асоціацій банків НАБУ в особі Олени Коробкової і від асоціації фінансових компаній ВАФКГанна Замазєєва, особливий гість форуму відомий український фінансист – Тарас Козак і представник від банківської спільноти – Олег Курінний.
На форумі заступник директора департаменту – начальник управління Департаменту фінансового моніторингу Віталій Черняк виступить з презентацією, в якій покаже: ексклюзивні дані щодо найбільш поширених видів порушень законодавства, штрафних санкцій до банків і фінансових компаній. Розповість про бачення ринку з боку НБУ зараз і потім, а також які зміни очікуються у зв’язку з набранням чинності Закону про валюту.
Для фінансових компаній, які зараз готуються до продовження/отримання ліцензій на здійснення валюто-обмінних операцій, буде дуже цікаво послухати доповідь заступника директора департаменту – начальника управління ліцензування юридичних осіб та реєстрації платіжних систем НБУ Сергія Савчука про новації ліцензування валютних операцій.
Про розвиток валютного ринку в Україні розповість радник Центру економічної стратегії, колишній трейдер JP Morgan, Deutsche Bank – Роман Сульжик.
Менеджер податково-юридичного департаменту Deloitte Віра Савва зробить презентацію на тему Особливості відкриття рахунків в банках інших країн.
Рекомендаціями про інвестування в закордонні активи поділитися керівний партнер інвестиційної компанії Capital Times – Ерік Найман.
Форум відкриє перший заступник Голови Правління НБУКатерина Рожкова.
Ще більше інформації про програму та експертів форуму можна знайти тут.
У виставковій зоні форуму відбудеться презентація і тест-драйв першого в Україні валютомату від компанії 3S.
Організатори форуму: компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК.
Місце проведення: Київ, вул. Басейна, 2А, TAO Event Hall.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас